Prikaz vseh 8 rezultatov

TORBA OLD SCHOOL

9,09  +DDV
Trendovska torbica retro videza s prednjim žepom, zapiranje na zadrgo. Velikost izdelka: 48 x 18 x 29 cm.

ŠPORTNA TORBA SEUL

10,14  +DDV
Športna torba iz poliestra s prednjimi žepki in nastavljivo naramnico. Na voljo v različnih barvah. Velikost izdelka: 58 x 30

ŠPORTNA TORBA ATLANTA

13,45  +DDV
Športna ali potovalna torba iz poliestra, s prednjimi žepki in nastavljivo naramnico. Velikost izdelka: 57 x 24 x 35 cm.

TORBA VINTAGE

15,09  +DDV
Trendovska torbica retro videza s prednjim žepom, zapiranje na zadrgo. Na voljo v več barvah. Velikost izdelka: 45 x 18

TORBA ROXY

15,95  +DDV
PVC športna torba z ojačanim dnom, z ročaji za nošenje ter nastavljivo naramnico. Na voljo v treh barvah. Velikost izdelka:

ŠPORTNA TORBA MONTREAL

17,40  +DDV
Športna torba za opremo ali potovanja, z dvema stranskima predelkoma in prednjim žepom. Na voljo v dveh barvah. Velikost izdelka:

ŠPORTNA TORBA BILBAO

20,84  +DDV
Športna torba z velikim stranskim žepom in odsevnimi trakovi. Na voljo v dveh barvah. Velikost izdelka: 60 x 28 x

ŠPORTNA TORBA BALEIRA

27,29  +DDV
Športna torba za potovanje ali trening, z veliko dodatnimi žepi in nastavljivo naramnico. Na voljo v različnih barvah. Velikost izdelka:

Naše telo je ustvarjeno za gibanje. Če si tudi vi želite postati ambasador gibanja in športa, potem naj bodo letos športne torbe vaše poslovno darilo. Glede na to, da se čedalje več ljudi zaveda, da s športom varujemo in krepimo svoje zdravje, ne čudi, da so proizvajalci športnih torb začeli tekmovati v tem, kdo bo dizajniral lepšo. Vi izberite model, mi pa bomo poskrbeli za tisk vaših športnih torb.